Polypropyleen

Het materiaal

Alledaagse voorwerpen in een nieuw licht

Sinds wij weten dat afval uit onze prullenbakken zich perfect leent voor gloednieuwe circulaire designmeubels, gebruiken wij graag post-consumer polypropyleen. Deze flessendopjes, bakjes en speelgoed worden uit een enorme stroom kunststoffen gevist, op kleur gesorteerd en in kleine stukjes gehakt. Dit regranulaat wordt aangevuld met 30% houtvezels, een restproduct van een lokale houtverwerker, en verwerkt tot een spuitgietkorrel. Gebruikt voor Kwart.

Het proces

Hoe komen wij aan onze materialen?

Van het plastic afval wat u en ik weggooien in de oranje kliko, zoals doppen, maken onze leveranciers korreltjes. Met deze korrels (granulaat) spuitgieten wij de stoelen en onderdelen.

Toepassing

De Kwart

Jullie keren toch altijd statiegeld uit?

Inderdaad, zelfs als het product beschadigd of kapot is. We streven ernaar het materiaal terug te ontvangen om nieuwe producten te kunnen creëren!

Hoe betalen jullie het statiegeld uit?

Nadat we de zending hebben ontvangen en geteld, zullen we het bedrag direct aan u uitkeren.

Kunnen jullie de meubels ook komen ophalen?

Absoluut! Neem contact met ons op via telefoonnummer (030-7371203) of stuur ons een e-mail naar statiegeld@circuform.com met details over het product en de hoeveelheid, zodat we het ophalen kunnen plannen.

Waar kan ik mijn meubels inleveren?

Wij hebben vele inleverpunten. Klik op het kaartje voor een inleverpunt bij u in de buurt. Voordat u uw materialen inlevert, vragen wij u vriendelijk om dit van tevoren aan te melden via 030-7371203 of statiegeld@circuform.com. Ook bieden wij de mogelijkheid om de producten bij u op te halen.

Waar zijn jullie producten te koop?

Wij leveren via een geselecteerd dealernetwerk. Klik hier voor een overzicht.