PEFC-hout

Het materiaal

Waait met jouw wind mee

Bomen bieden talloze mogelijkheden: tijdens hun groei absorberen ze CO2, en na de kap kunnen ze eindeloos gerecycled worden. Ons hout, afkomstig van PEFC-gecertificeerde bossen, waarborgt milieubelangen op de lange termijn. Het resultaat? Hout dat zich laat vormen in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen, én zijn steentje bijdraagt aan een betere, duurzame toekomst.

Het proces

Stukje bij beetje

Voordat de bomen een plek vinden in onze designs, hebben ze al een heel leven achter de rug. Het hout komt rechtstreeks uit Duitse bossen, waar bomen die hun doel hebben vervuld zorgvuldig worden geselecteerd in overleg met lokale bosbeheerders. In de aangrenzende houtbuigerij wordt dit hout verwerkt tot onderdelen. Zo komt onze Ethy geleidelijk tot leven.

Toepassing

Huiselijk type

De gerecyclede houtvezels schitteren in het massieve onderstel van onze Ethy-serie. Dit frame, zonder schroeven maar met slimme verbindingen, zorgt voor een stevige basis. Ethy kan terecht in eetkamers, wachtkamers of vergaderruimtes – zolang het maar binnen is. De hoezen voor de rugleuning en zitting zijn eenvoudig te verwisselen en te wassen, waardoor het meubel generaties lang meegaat en zijn naam eer aandoet.

Jullie keren toch altijd statiegeld uit?

Inderdaad, zelfs als het product beschadigd of kapot is. We streven ernaar het materiaal terug te ontvangen om nieuwe producten te kunnen creëren!

Hoe betalen jullie het statiegeld uit?

Nadat we de zending hebben ontvangen en geteld, zullen we het bedrag direct aan u uitkeren.

Kunnen jullie de meubels ook komen ophalen?

Absoluut! Neem contact met ons op via telefoonnummer (030-7371203) of stuur ons een e-mail naar statiegeld@circuform.com met details over het product en de hoeveelheid, zodat we het ophalen kunnen plannen.

Waar kan ik mijn meubels inleveren?

Wij hebben vele inleverpunten. Klik op het kaartje voor een inleverpunt bij u in de buurt. Voordat u uw materialen inlevert, vragen wij u vriendelijk om dit van tevoren aan te melden via 030-7371203 of statiegeld@circuform.com. Ook bieden wij de mogelijkheid om de producten bij u op te halen.

Waar zijn jullie producten te koop?

Wij leveren via een geselecteerd dealernetwerk. Klik hier voor een overzicht.